• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura El Far de la Mola amplia el seu horari de visites

El Far de la Mola amplia el seu horari de visites

foto 2020 Far de la Mola 2El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que avui 7 de juliol es canvia l'horari d'obertura del Far de la Mola. A partir d'avui i fins al 31 d'octubre l'horari serà el de temporada alta de dimarts a diumenge d'11 a 14h i de dimecres a diumenge de 17 a 21h.

Recordem que aquest espai cultural i educatiu es va obrir el passat 1 de juliol de 2019. Sense comptar la primera setmana de portes obertes, 12.613 persones han visitat les seves instal·lacions. La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha explicat que “el far s'ha convertit en un referent cultural de Formentera, tant per turistes com residents, i ens apropa part de la nostra història marítima”. A més, la consellera ha destacat que al seu pati tenim un nou espai per programar espectacles de petit format que estan tinguent molt bona acollida.

El far va quedar dividit en dues àrees expositives. D'una banda, una exposició permanent amb el mar com a eix principal, tractada des de diferents vessants: el medi marí, l'aprofitament dels seus recursos, la navegació i els senyals lumínics. I per una altra, una àrea reservada a exposicions artístiques de caràcter temporal.

L'entrada general té un preu de 4,50 euros. Per als residents de Formentera, de la resta d'illes, menors de 18 anys i persones en atur l'entrada és gratuïta, mentre que pensionistes i estudiants paguen un preu reduït de 2,5 euros.

7 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera