• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura La web agendaformentera.cat renova la seva imatge i sistema operatiu

La web agendaformentera.cat renova la seva imatge i sistema operatiu

foto 2020 renov agendaFormenEl Consell de Formentera ha presentat avui la renovació de la web agendaformentera.cat. Després de 4 anys del seu naixement s'ha canviat la imatge de portada i millorat el sistema operatiu per actualitzar la web i fer més atractius els seus continguts. Aquesta web aglutina tots els esdeveniments que el Consell de Formentera organitza i amb què col·labora i està adreçada a residents i turistes per apropar l'oferta d'activitats que hi ha a l'illa.

A la nova versió de l'agenda digital hi ha en primer lloc una capçalera amb una imatge renovada i dinàmica per presentar el web i convidar a visitar-lo. Tot seguit hi ha un carrusel en el que van apareixent el pròxims esdeveniments que hi haurà a l'illa en els pròxims dies. Baix es troba el calendari, que ha estat millorat visualment, on es poden consultar totes les activitats del mes, dia per dia, i on s'ha implementat una eina perquè els usuaris es puguin descarregar els cartells. A dalt hi ha un nou apartat amb informació de mercats i béns patrimonials. La web es pot consultar en tres idiomes, català, castellà i anglès.

Nou butlletí d'informació
El Cultura Informa també ha canviat de format i es farà a mode de butlletí d'informació i notificacions, amb una periodicitat setmanal. Tots els interessats es poden subscriure a un apartat creat específicament amb aquesta finalitat a agendaformentera.cat. Avui s'ha enviat el primer butlletí de notificacions que inclou totes les activitats a una setmana vista que hi haurà a Formentera.

En aquest sentit la consellera de Cultura, Susana Labrador, ha explicat que amb aquestes renovacions “ens volem adaptar als nous temps i tornar a donar un impuls a la manera de comunicar les moltes activitats que el Consell organitza o amb què col·labora, i ho fem en línia, deixant ja de banda l'agenda mensual en paper per fer un pas endavant també pel que fa a la sostenibilitat”.

El Facebook d'Agenda Formentera també ha canviat la seva imatge de perfil i portada per adaptar-se al nou disseny.


3 de juliol de 2020
Àrea de Comunicació
Consell de Formentera

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera