• Català
  • Castellano
  • English
Àrees Acció Social Cultura “Vida”, una obra de teatre de titelles adreçada a nens a partir de 10 anys i les seves famílies

“Vida”, una obra de teatre de titelles adreçada a nens a partir de 10 anys i les seves famílies

vida-foto-premsa1El Consell de Formentera, a través de l'àrea de Cultura, informa que el pròxim dissabte 23 de febrer a partir de les 18h a la Sala de Cultura (Cinema) es representarà una obra de teatre adreçada a nens a partir de 10 anys. La companyia Javier Aranda presentarà a Formentera Vida, un espectacle de titelles que combina moments plens de tendresa, tractats amb un humor elegant. El preu de l'entrada és de 3 euros.

La consellera de Cultura, Susana Labrador, ha animat als pares i mares de nens de 10 anys o més a anar a veure aquesta representació amb els seus fills o filles. "L'obra s'ha programat pensant en aquest tipus de públic, perquè de ben segur agradarà tant a infants com a adults", segons ha declarat.

"Vida és un espectacle sobre la vida, des que naixem fins que morim, parla del pas de la vida i dels anys i de com les relacions entre els pares i els fills van canviant amb l'edat; tracta d'una parella, de com s'enamoren, de com tenen un fill, de com aquest fill se'n va i de com ells després de la seva partida envelleixen junts", segons ha explicat des de la companyia, Javier Aranda.

A més, destaquen des de la companyia, la constant relació del titellaire amb els titelles, fruit de les seves mans, sempre amb les mirades còmplices entre el creador titellaire i el titella creat.

Espectacle reconegut
L'espectacle ha estat guardonat amb premis com: Millor espectacle de Teatre Fira Internacional de teatre de Huesca, Premi al millor espectacle de petit format a Feten, Millor espectacle a la Fira de Titelles de Lleida, entre d'altres.

Xarxa de Biblioteques

Institut d'Estudis Baleàrics

Enciclopèdia d'Eivissa i Formentera